Phuket

esok adalah hari yang terakhir aku berada di Bandar Kecil molek Phuket ni. Memang tak banyak yang menarik dekat sini. Kalau nak rest sekejap nak hilangkan serabut macam aku aku cadangkan datang lah sini. Lepas tu bila balik boleh lah start serabut semula sebab duit dah tak dak hahahahaha! Anyway, tak kelakar. Aku tak nak fikir pasal tu. Lantak lah walau macam mana pun. Duit memang tak pernah cukup pun baik aku duduk rumah ke berjalan ke memang tetap akan habis juga. Aku ada dekat Phuket 3 hari je sebenarnya. Sangatlah rushing gila. Tapi apa boleh buat, waktu ni saja lah aku ada masa untuk berjalan, naik flight, lepak airport. Sounds like stupid right. Tapi pedulikanlah. pedulikan.

Masuk kerja ahad ni aku dah nak kena fikir pasal kerja lagi walaupun tak banyak tapi tetap juga kena fikir kan. Sudah menjadi tanggungjawab. Gambar aku cuma share dekat IG saja dah IG aku pun dah di private kan bukan apa takut family tengok nanti. Aku dah inform kan dekat mak ayah aku pun pasal aku datang sini. Tapi gambar tu nanti-nanti lah. So sekarang ni aku baru balik dari makan tadi. Memang panas sangat cuaca nya. Jadi sampai sini lah dulu ya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s